Inschrijven zomer 2021

Beste ouders,

eindelijk kunnen we jullie alle info rond het inschrijven bezorgen! Een hele boterham, dus here we go:
šŸ¢ De inschrijvingen zullen opengaan op dinsdag 25 mei om 18u stipt en gaan terug dicht op 15 juni.
šŸ¢ Inschrijven zal via de webshop van Laarne gebeuren (https://webshoplaarne.recreatex.be/Activities/Overview). Wie wil kan al eens een kijkje gaan nemen op de website (de activiteiten staan er al op, maar inschrijven is nog niet mogelijk). Hiervoor heb je een account nodig dat je best op voorhand aanmaakt. Weet je niet hoe dit moet? Geen nood, je kan hier klikken voor een handleiding voor het inschrijven en hier klikken voor een handleiding voor het aanmaken van een account.
šŸ¢ Er zullen 4 activiteiten op de website staan, eentje voor elke week:
āž”ļø Week 1: 5-9 juli
āž”ļø Week 2: 12 juli-16 juli
āž”ļø Week 3: 19-23 juli (gesloten op 21 juli)
āž”ļø Week 4: 26-30 juli
šŸ¢ Net zoals vorig jaar werken we met weekbubbels, concreet betekent dit dat je je kind voor minstens 4 dagen/week zal moeten inschrijven. (In de 3de week uitzonderlijk min. 3 dagen door de sluitingsdag). Er zijn geen halve dagen mogelijk.
šŸ¢ We zullen onze bubbels na het afsluiten van de online inschrijvingen samenstellen op basis van leeftijd, je hoeft dus niet in te schrijven in een specifieke bubbel.
šŸ¢ Zit jouw kind niet volgens leeftijd op school? En zou het graag samenzitten met klasgenootjes? Tijdens het inschrijven zal je de optie hebben om dit bij opmerkingen toe te voegen: vermeld zeker NAAM KIND + IN WELK LEERJAAR JE KIND MOMENTEEL ZIT
šŸ¢ De inschrijfprijs is 5 euro/dag, maar je zal tijdens het inschrijven nog niets moeten betalen. Betalingen worden opengezet vanaf maandag 21 juni.
šŸ¢ Net zoals vorig jaar zal onze speelpleinwerking doorgaan op 2 verschillende locaties: het terrein in de Keistraat achter de bib in Laarne en GBS De Windwijzer Laarne, Schoolstraat 8. Waar de bubbel van je kind zal doorgaan, zullen we pas kunnen beslissen na het afsluiten van de inschrijvingen. Er zal steeds ruim op tijd voor elke week gecommuniceerd worden.
šŸ¢ Merk je dat de week waarvoor je wil inschrijven volzet is? Zet je dan zeker op de wachtlijst, zo krijgen wij een overzicht van de vraag die er eventueel nog zou zijn!
šŸ¢ Nog even een overzichtje van onze openingsuren:
āž”ļø Vooropvang (poort=open): 8u30-10u
āž”ļø Speelpleindag (poort=gesloten): 10u-16u30 (LET OP: wijziging tov vorig jaar!)
āž”ļø Naopvang (poort=open): 16u30-17u30

Heb je nog vragen? Stuur een berichtje naar onze facebookpagina of een mailtje naar info@speelpleinrollebolle.be

Veel liefs,
Team Rollebolle šŸ’œšŸ’›