Kerstmarkten 2018

Liefste Rollebollers,

Op een mooie winterdag hielden ik, Pol, en mijn vriend de Adelaar een gigantisch sneeuwballengevecht. Na een lange strijd behaalde ik uiteindelijk verdiend de overwinning! Ik begon te springen in de lucht van geluk, en dat maakte de Adelaar heel boos. In zijn woede vervloekte hij de aarde, en sinds die dag is er geen vlokje sneeuw meer gevallen. Hoe gaan we nu sneeuwballengevechten houden zonder sneeuw?!
Gelukkig heb ik een idee! Ik ga een sneeuwdouchemachine maken die ervoor zorgt dat heel de aarde bedekt wordt onder een mooi sneeuwtapijt. Maar hiervoor heb ik wel wat materiaal nodig… Zelf zie ik het niet zitten om het allemaal te gaan zoeken, dus zou ik graag jouw hulp willen. Denk je dat je mij kan helpen om deze sneeuwdouchemachine te maken?
Dan zie ik jou op de kerstmarkt van Laarne op vrijdag 14 december, of op de kerstmarkt van Kalken op zaterdag 22 december. Kleur zeker ook de tekening van het sneeuwballengevecht die je hier kan downloaden en neem hem mee. Wie weet win je wel een supertoffe prijs!

Hopelijk tot dan!
Pol